Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

"Έκλεισαν" ακόμη οκτώ παίκτες στον Απόλλωνα!

Ο Α.Σ. Απόλλωνας Τρίπολης ανακοινώνει την απόκτηση και κατ' επέκταση την ενίσχυση της ομάδας για την προεσεχή αγωνιστική περίοδο 2009-2010, με συνολικά οκτώ παίκτες, σε διάφορετικές θέσεις. Αναλυτικότερα "έκλεισαν" οι: Νίκος Σταυρόπουλος (θέση 4-5), Δημήτρης Δελής (θέση 2-3), Βασίλης Αλικάκος (θέση 2-3), Βαγγέλης Αντωνόπουλος (θέση 2-3), Βαγγέλης Μάλλιος (θέση 1), Νίκος Σιάλαρης (θέση 3-4), Χρήστος Παναγιωτόπουλος (θέση 1) και Φώτης Αλεξόπουλος (θέση 2-3).
Η ομάδα πλέον ενισχύεται σε όλες τις θέσεις και σε συνδυασμό με τους πολύ έμπειροους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα όπως οι Γιάννης Αθανασιάδης και Γιώργος Δημητρόπουλος, αλλά και τους παίκτες που ανήκουν στο Απόλλωνα από τον πρώτο χρόνο, οι άνθρωποι του συλλόγου ευελπιστούν σε μία καλύτερη χρονιά φέτος σε σχέση με την περσινή.
Η μετεγγραφική δραστηριότητα του Απόλλωνα σε πολύ μεγάλο ποσοστό ολοκληρώνεται (εκτός αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση παίκτη που θα μπορούσε να ενισχύσει την ομάδα) και πλέον απομένει η αναζήτηση κάποιων νεαρών αθλητών ηλικίας κάτω των 20, οι οποίοι θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: