Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Φιλική νίκη επί του Ελαιοχωρίου

Άνετη φιλική νίκη σημείωσε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, η ομάδα του Απόλλωνα Τρίπολης, απέναντι στην ομάδα του Ελαιοχωρίου σε ένα ματς που δεν κρατήθηκε σκορ. Στη διαθεση της Πανδώρας Τασουλή τέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας, χωρίς να λείπουν και οι απουσίες. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η τεχνικός της ομάδας δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας στη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα περιορίστηκε σε δοκιμές περισσότερο τακτικών και όχι συστημάτων, καθώς επίσης και στο γρήγορο μπάσκετ, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος δεν συνέβη.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες πραγματοποιήσαν 20λεπτο πρόγραμμα με φουλ τρέξιμο και τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο διαφορετικά γκρουπ, ενώ αμέσως μετά και κατά την ώρα των διατάσεων όσοι αγωνίστηκαν δέχθηκαν τις έντονες παρατηρήσεις του Τασουλή, ως αποτέλεσμα της αγωνιστικής συμπεριφορά στο β' μέρος κυρίως της αναμέτρησης.
Το τρέξιμο πάντως και κάποια φιλικά θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα που θα πρέπει να τηρηθούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος από όλα τα μέλη του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: