Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ήττα από τον Α.Ο.Νεοχωρίου

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό έδωσε την περασμένη Τρίτη η ομάδα του Απόλλωνα Τρίπολης με αντίπαλο την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Νεοχωρίου, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της γ' τοπικής κατηγορίας. Αναλυτικότερα ο Απόλλωνας ηττήθηκε με 62-67, ύστερα από πέντε αγωνιστικά δεκάλεπτα και μετά από συννεόηση των δύο προπονητών.
Πιο συγκεκριμένα το Νεοχώρι ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με 3-10 στα πρώτα λεπτά του ματς. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας ανέβασε απόδοση και βρίσκοντας ρυθμό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μέχρι και με +9 πόντους (28-19). Το προβάδισμα διατηρήθηκε για αρκετά λεπτά στη συνέχεια (33-25 στο ημίχρονο, 34-28, 37-33).
Λίγο μετά την έναρξη του γ' δεκαλέπτου οι παίκτες του Νεοχωρίου κατάφεραν κυρίως με την άμυνα να ανατρέψουν εκ νέου την κατάσταση, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των τυπικά γηπεδούχων καταφέρνωντας μάλιστα να βρεθούν μπροστά και με +10 πόντους στο τέλος του δ' δεκαλέπτου. Στο πέμπτο και έξτρα δεκάλεπτο ο Απόλλωνας αντέδρασε πίεσε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο καλάθι και συγκεκριμένα στο 55-57. Στα τελευταία λεπτά όμως οι "τυπικά φιλοξενούμενοι" ήταν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι και με κρίσιμα καλάθια και εύστοχο τρίποντο στο φινάλε διαμόρφωσαν το τελικό 62-67.

Δεν υπάρχουν σχόλια: