Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της φετινής ομάδας και των χορηγών

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο ΑΣ Απόλλωνας Τρίπολης με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και συγκεκριμένα την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, πραγματοποίησε μία λυτή εκδήλωση παρουσίασης της φετινής ομάδας, αλλά και των χορηγών της προσπάθειας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής το λόγο είχαν τόσο ο Πρόεδρος του Απόλλωνα, Δημήτρης Δελής, όσο και το μέλος του ΔΣ, Γιάννης Χουζούρης, που μίλησαν για τους στόχους της ομάδας τόσο για τη φετινή σεζόν (άνοδο στην Β’ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), όσο και για τα επόμενα χρόνια (καθιέρωση στον τοπικό χώρο και δημιουργία τμημάτων υποδομής που θα έχει σαν βασικό στόχο την καλλιέργεια του αθλήματος στηρίζοντας τις προσπάθειες της ανδρικής ομάδας).
Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Απόλλωνα Τρίπολης, κ. Ιωάννης Χουζούρης μετά το τέλος της εκδήλωσης, αναφερόμενος στην εκδήλωση του συλλόγου τόνισε:
«Σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα Τρίπολης με την παρουσίαση της φετινής ομάδας και των χορηγών της, στο ξενοδοχείο ΠΑΛΑΤΙΝΟ και ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία του. Ο Απόλλωνας Τρίπολης ουσιαστικά αποτελεί μία προσπάθεια και μία ένωση ατόμων που θέλουν να δημιουργήσουν στην πόλη που ζούνε και στην πόλη που έχουν γεννηθεί δράσεις γύρω από την καλαθοσφαίριση και όχι μόνο, δράσεις της νεολαίας, με στόχο, όραμα και διάθεση να δημιουργούν, να δέχονται ανθρώπους μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας, ανοίγοντας το χώρο του σταδίου και για ανθρώπους που δεν μπορούσαν, αφού είναι γνωστό ότι τα σωματεία Καλαθοσφαίρισης της περιοχής είναι λίγα σε σχέση με τον πληθυσμό της πόλης και με τους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα.
Αυτή τη χρονιά ο Απόλλωνα Τρίπολης βρίσκεται στην γ’ κατηγορία ΕΚΑΣΕΚΝΟΠ, ο σύλλογος μας αποτελείται από μία νέα ομάδα με πολλά όνειρα, όπου όμως η οργάνωσή της, οι άνθρωποι της και η δομή της είναι πολύ ισχυρή και δυνατή, κι αυτό αντικατοπτρίζεται και από τους χορηγούς που έχει σαν βοήθεια και οι οποίοι πάντοτε από την αρχή της χρονιάς συμπαραστάθηκαν και συμπαραστέκονται, με την ύπαρξη σε κάποιες περιπτώσεις μίας μακροχρόνιας σχέσης με αυτούς τους ανθρώπους και μεταξύ άλλων θέλουμε πολύ να τους ευχαριστήσουμε. Κι αυτός είναι ένας λόγος που πραγματοποιήσαμε αυτή την εκδήλωση.
Οι υποστηρικτές μας και χορηγοί για φέτος είναι οι: NEOSET, ZERO café, ΛΑΤΟΜΕΙΑ-ΜΠΕΤΟΝ ΚΟΤΤΗ (χορηγός φανέλας), ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, BEACH BAR AMMOS (ΚΑΛΛΟΝΗ ΛΕΣΒΟΥ). Χορηγός επικοινωνίας το Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης και φωτογράφος της ομάδας ο Σάκης Ανδρουτσόπουλος). Θέλω ξανά να ευχαριστήσω το ξενοδοχείο ΠΑΛΑΤΙΝΟ που μας φιλοξένησε και όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν το σύλλογο, γιατί μην ξεχνάτε ότι ο σύλλογος αποτελείται από ανθρώπους που είναι όλοι νέοι, άνθρωποι επιχειρηματίες και άνθρωποι που παίζουν μπάσκετ, άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα, την πόλη και τα κοινά».

Παρόν στη λιτή εκδήλωση του Απόλλωνα Τρίπολης ήταν και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης, κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο οποίος αποτελεί και υποστηρικτής της ομάδας ήδη από τη περασμένη αγωνιστική σεζόν. Ο κ. Σωτηρόπουλος αναφερόμενος στην εκδήλωση τόνισε μεταξύ άλλων: «Κατά πρώτον καλή πορεία στην προσπάθεια που ξεκινάει ο Απόλλωνας Τρίπολης και κατά δεύτερον μένω ευχαριστημένος γιατί οι θέσεις οι οποίες ανεπτύχθησαν πριν από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του συλλόγου, με βρίσκουν απόλυτα ταυτισμένο. Δηλαδή να υπάρχει φυτώριο, να υπάρχει υποδομή και να ξεκινήσουμε για κάτι καλό. Αυτό ήταν και το καλύτερο το οποίο άκουσα Κι επειδή είμαστε της ίδιας άποψης και φιλοσοφίας, ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Πιστεύω στο Ευ Αγωνίζεσθε, γιατί είναι ένα ομαδικό άθλημα και όχι ατομικό όπως αυτό της κολύμβησης και αισιοδοξώ ότι όλα θα πάνε καλά. Επίσης είδα μία κίνηση από χορηγούς και μακάρι να εκατονταπλασιαστούν, γιατί η ιδιωτική πρωτοβουλία παίζει μεγάλο ρόλο, σ’ αυτές τις μικρές κατηγορίες. Δεν έχουν ανάγκη οι μεγάλες κατηγορίες μόνο χρήματα αλλά και οι μικρές, για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους. Μακάρι η πορεία του συλλόγου να είναι αξιόλογη μέσα από το Ευ Αγωνίζεσθε και μέσα σε αθλητικά πλαίσια με επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: