Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ξεκινάει η προετοιμασία

Το ματς με τον Α.Ο.Νεοχωρίου έχει πλέον περάσει στο παρελθόν και οι παίκτες του Απόλλωνα ξεκινούν την προετοιμασία τους για το πολύ δύσκολο ματς του προσεχούς Σαββάτου με το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος για την άνοδο στην β' κατηγορία, ΑΣ Σύλλογο Δρομέων, κάτι που φάνηκε από την επιβλητική νίκη του περασμένου Σαββάτου επί του Α.Ο.Κροκεών με 37 πόντους διαφορά. Τα πολλά προβλήματα πάντως στο σύλλογο δεν λείπουν καθώς ο Χαραλαμπόπουλος συνεχίζει να ταλαιπωρείται με διάστρεμμα, η παρουσία του Γιώργου Δημητρόπουλου κρίνεται αμφίβολη το Σάββατο, ενώ με ενοχλήσεις ξεκίνησε η εβδομάδα και για τους Αλικάκο, Καρμιράντζο και Σιάλαρη, ενώ έκτακτες απουσίες υπάρχουν στη διάρκεια της εβδομάδας με κάποιους άλλους παίκτες. Σίγουρα όλα αυτά τα προβλήματα δεν περνούν απαρατήρητα στο σύλλογο, με την Πανδώρα Τασουλή την τρέχουσα εβδομάδα τόσο ττη σημερινή προπόνηση, όσο και στην προπόνηση της Πέμπτης να πραγματοποιήσει συντηρητικό πρόγραμμα, για ευνόητους λόγους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΣΤΟ Γ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙ;ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ.ΜΗΠΩΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΥΣΗ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΕΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΟΔΗΓΙΩΝ ,ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ... ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ 20 ΚΑΙ ΜΕ 30 ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ.ΜΑΓΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΧΟΣ.

Apollonas tripolis είπε...

Σεβαστή η άποψή σας και γι' αυτό δημοσιεύεται στο ιστολόγιο. Από εκεί και πέρα το άγχος όσο κι αν φαντάζεται παράλογο υπήρχε και στην ομάδα του Απόλλωνα (και στοίχισε τελικά), αλλά και στους Δρομείς που ήταν το φαβορί, γιατί η χρονιά και η άνοδος παίζεται σε ελάχιστα ματς και σε ένα σύστημα διεξαγωγής πρωταθλήματος που η μία κακή εμφάνιση μπορεί να στοιχίσει τη χρονιά.
Τα παιδιά και οι παίκτες του Απόλλωνα είναι πάνω απ' όλα μία παρέα. Αφήνουν τις δουλειές τους και τις υποχρεώσεις τους για να είναι όλο το χρόνο στο γήπεδο. Παρέα και τα παιδιά που τρέχουν για να μπορεί να λειτουργεί άρτια ο σύλλογος όπως πρέπει, με θυσίες και πολύ τρέξιμο και όνειρο κάποια στιγμή αυτή η ομάδα να βγάζει και δύο τρεις πιτσιρικάδες ταλέντα στον τοπικό χώρο.
Το ματς ήταν σπουδαίο και για τις δύο ομάδες, γιατί όποιος κερδίσει σ' αυτές τις «μονομαχίες» θα ξεκινήσει την αγωνιστική δραστηριότητα της νέας σεζόν πολύ πιθανό από τον Οκτώβριο στο Β' τοπικό (με 16 αγώνες πρωτάθλημα), ο χαμένος θα πρέπει να περιμένει τον Απρίλιο του 2011 να παίξει στο πρωτάθλημα 6 ματς όλα κι όλα. Κι αυτό για ένα σωματείο που θέλει να λέει ότι έχει φιλοδοξίες στοιχίζει από πολλές απόψεις!
Οι Δρομείς ήταν το φαβορί, αποδείχθηκε στο συγκεκριμένο ματς ότι ήταν καλύτεροι σε κάποιους τομείς και στην επίθεση και κέρδισαν δίκαια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας θα συνεχίσει να προσπαθεί με τις δικές του αγωνιστικές δυνάμεις μέχρι το τέλος και τα παιδιά που την στηρίζουν ανεξάρτητα από τις ατυχίες και τις κακές στιγμές, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι, θα είναι εδώ και θα συνεχίσουν την προσπάθεια μαζί.
Ο σύλλογος πιστεύει σε όλα τα παιδιά και την προπονήτρια όπως πίστευε και πριν τον αγώνα με τους Δρομείς και δεν μετανιώνει που βρίσκονται στο ρόστερ του Απόλλωνα, ακόμη και αν στο συγκεκριμένο παιχνίδι το άγχος στοίχισε.

Μάλλιος Βαγγέλης είπε...

Η άποψη ολονών είναι σεβαστή, δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί είναι ανώνυμη. Καλό θα ήταν όποιος εκφέρει άποψη και ασκεί κριτική να το κάνει επώνυμα.
Μάλλιος Βαγγέλης